Roger CreusenFractie, Personen
roger@vvdkirchroa.nl

Geboren: 7 Aug, 1967

Ik ben mijn carrière begonnen als docent en inmiddels al vele jaren als directeur en adviseur actief in het voortgezet onderwijs. Daarnaast zet ik me graag breed maatschappelijk in. Zo was ik jarenlang bestuurslid bij het WMC, is ben ik voorzitter van de Orgelkring Kerkrade en adviseur van de cultuurraad Eindhoven.

Eind 2021 ben ik door de lezen verkozen tot Lijsttrekker van de VVD Kerkrade. “Ik ben trots om het vertrouwen van de leden te hebben gekregen. Ik kijk uit om samen met dit gedreven en kundig team campagne te gaan voeren en verder te gaan werken aan een aantrekkelijk Kerkrade. Een Kerkrade waar het fijn en veilig leven is. Een stad met ambities en kansen om te leren, te ondernemen en te werken.

De VVD Kerkrade heeft de afgelopen jaren als coalitiepartij haar verantwoording genomen. Zo heeft zij  bijgedragen aan het realiseren van tal van grote projecten zoals Vie en het Centrumplan. Ook stond zij  aan de wieg van het initiatief voor realisatie van volwaardig voortgezet onderwijs in Kerkrade. Tevens is er geïnvesteerd in de verbetering van grensoverschrijdende samenwerking, duurzaamheid en veiligheid. Mede op initiatief van de VVD zijn de lokale lasten voor volgend jaar bevroren, dit allemaal binnen een gezonde begroting.

Er ligt een ambitieus verkiezingsprogramma. Centraal in het programma staat het motto ‘Wat mooi is in Kerkrade, moet mooi blijven…en wat beter kan, dat moet beter!’

Xclusive Multimedia Services