Roger CreusenFractie, Kandidatenlijst 2018
roger@vvdkirchroa.nl

Geboren: 7 Aug, 1967

Onderwijs en cultuur hebben altijd mijn bijzondere belangstelling gehad. Die interesse zou zonder de harmonie van Spekholzerheide en de plaatselijke muziekschool nooit zo intens zijn geweest. Muziek is zo verankerd in onze gemeenschap, dit moeten wij koesteren. Kerkrade Klankstad, mijn stad! Als bestuurslid van het WMC en de Orgelkring zet ik mij in om Kerkrade Klankstad uit te dragen en te behouden voor toekomstige generaties. Onze kinderen mogen wij dit toch niet ontnemen?

Als leidinggevende in het onderwijs zie ik elke dag weer jonge mensen groeien in hun kracht. Ik zie het effect als zij hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Werk maken van hun loopbaan! Ook in de gemeente Kerkrade is dit thema actueler dan ooit. Mensen in hun kracht brengen, activeren en verbinden, alleen zo kunnen wij met vertrouwen de toekomst tegemoet treden. Daar wil ik een bijdrage aan leveren. Als lid commissie Burgers & Samenleving stel ik mijn kennis in dienst van onze gemeente en haar burgers.

Inmiddels heb ik de lokale VVD leren kennen als een enthousiast, gedreven en deskundig team. Vanuit het liberaal gedachtegoed dragen wij bij aan de ontwikkeling van onze gemeente, zijn wij actief op zoek naar nieuwe kansen voor onze regio en hebben hart voor het welzijn van onze burgers. Samen werken wij aan een toekomstbestendig Kerkrade. Een Kerkrade dat bruist van ondernemendheid en waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dat is het Kerkrade dat ik ons allemaal wens en waar ik mijn schouders onder steek.

Xclusive Multimedia Services