Peter KerffKandidatenlijst 2018
peter@vvdkirchroa.nl

Geboren: 30 Apr, 1964

Ik ben Peter Kerff en sinds mijn geboorte verliefd op “os Kirchroa”, een prachtige stad die probeert staande te blijven in de woelige tijden van tegenwoordig.

Omdat het leven en blijven leven in onze gemeente voor mij belangrijk is, ben ik sinds een aantal jaren samen met mijn echtgenote actief voor de ondernemers vereniging Bleijerheide-Nulland. Zonder middenstand – werkgelegenheid – bedrijvigheid geen gezonde stad. Jeugd moet een toekomst hebben, een toekomst kunnen opbouwen in onze gemeente. Goed onderwijs in onze gemeente is daar een belangrijk beginpunt van, werkgelegenheid een bindmiddel.

Een tweede punt dat mij sinds vele jaren zorgen baart is de handel in verdovende middelen – het punt veiligheid ligt mij erg aan het hart. Via buurtoverleg/verenigingen proberen mee te werken aan een veilige en prettige leefomgeving. Voor ons zelf onze kinderen en kleinkinderen

Een laatste punt dat ik erg belangrijk vind is het ouderenbeleid, hoe gaan we om met de vergrijzing, wat kunnen we doen om de gemeente voor jong en oud “the place to be” te maken.

Samen met mijn vrouw heb ik twee zonen, waarvan één getrouwd en sinds een jaar zijn we trotse opa en oma. Mijn wens is dat de kinderen en kleinkinderen in Kerkrade – Zuid-Limburg een goed leven kunnen opbouwen.

Xclusive Multimedia Services