Kevin RiemensKandidatenlijst 2022, Personen
kevin@vvdkirchroa.nl

Geboren: 9 Nov, 1982

Politiek… tsja… de meeste mensen vragen me wat daar leuk aan is!? Nou, laat mij maar 5 minuten babbelen dan snap je precies wat mij drijft. “Grote bek achter het hek” doe ik niet aan. Actie, dat is waar ik voor sta. Als je wat wilt bereiken, dan zul je er wat voor moeten doen is mij altijd bijgebracht. Over mijn politieke kleur heb ik nog het minst hoeven na te denken. Ik ben namelijk een liberaal in hart en nieren! En als mensen mij vragen wat dat ‘liberaal’ zijn dan inhoud, zul je mij altijd het zelfde horen zeggen:

“Als je je eigen boontjes kúnt doppen, dop ze dan ook!”

Vanuit mijn dagelijkse werkzaamheden had ik wel zo’n idee dat ik mijn steentje kon bijdragen. Ik ben namelijk User Experience Designer op papier, maar heb vanuit mijn baan, eigen bedrijf en persoonlijke interesses genoeg te bieden waar het gaat om online techniek, communicatie en marketing. En ow ja… ik praat graag.

Politiek gezien ben ik nog maar een groentje. Mij leek het dan ook een zeer welkome uitdaging om van de ene kant mijn eigen kennis en kunde ter beschikking te stellen, maar om de andere kant langzaam te groeien in de politieke inhoud, mijn dossier kennis te vergroten en uiteraard het liberale woord te verkondigen. En wie weet wat de toekomst brengt…

Ik heb er in ieder geval weer zin in!

Xclusive Multimedia Services