Jos KerresKandidatenlijst 2018
jos.k@vvdkirchroa.nl

Geboren: 1 Jun, 1955

Kerkrade heeft de laatste jaren een verjonging ondergaan. Is weer een stad met flair en een dynamisch hart geworden. Met eersteklas toeristische trekpleisters zoals het vernieuwde Continuum, Cube Design Museum en Gaia Zoo. Met de daarbij een aanzienlijk verbeterde bereikbaarheid door de Buitenring.

Alles zaken die tot stand zijn gekomen doordat er de durf was om te ondernemen, om aan te pakken.

Mijn naam is Jos Kerres, 62 jaar, ondernemer en woonachtig in Eygelshoven. Ik doe voor de VVD mee aan de gemeenteraadsverkiezingen omdat ik vind dat Kerkrade een voortzetting van het huidige ondernemende en vernieuwende bestuur verdient.

Een bestuur dat lastige dossiers niet uit de weg gaat maar afwikkelt. Dat ervoor zorgt dat de begroting sluitend is. Dat zich focust op voldoende werkgelegenheid. Op alle niveaus waardoor Kerkrade ook voor jongeren weer een omgeving wordt waar ze na hun studie willen blijven wonen en werken. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Kerkrade moet een sterk bruisend centrum hebben. Daarbij mogen de belangen en de leefbaarheid van de diverse wijken waaronder Eygelshoven echter niet uit het oog verloren worden.

Inwoners moeten zich met hun stad maar ook hun wijk kunnen blijven identificeren. Eigenheid, een hechte gemeenschap en tradIties moeten in tact kunnen blijven. Daarbij is een goede samenwerking met en ondersteuning door de gemeente van cruciaal belang. Als lid van enkele traditie-verenigingen kan ik dit belang alleen maar onderstrepen.

TSEZAME DURCHPAKKE

Met de dé volkspartij voor iedereen die vrijheid van meningsuiting en democratie hoog in het vaandel heeft staan.

Stem daarom op 31 maart a.s. VVD, Jos Kerres, lijstnr. 25

Xclusive Multimedia Services