Franco BurggraaffKandidatenlijst 2018, Ondersteuning
franco@vvdkirchroa.nl

Geboren: 16 Mar, 1964

Ik ben Franco Burggraaff, inge Kirchroädsjer jong va Kaalhei, getrouwd met Tessy Burggraaff-Willems wonende in Haander. Als Business Analytics Consultant ben ik werkzaam bij Ilionx, en een Partner-Seller voor Business Analytics bij Microsoft.

In mijn dagelijks werk is de noodzaak om te innoveren duidelijk zichtbaar en tastbaar. Stilstaan en niet vooruit kunnen kijken is voor veel bedrijven funest en hetzelfde zie ik voor een gemeente als Kerkrade. Mijn motivatie is om samen met VVD Kirchroa van Kirchroa een veilige ‘place to be’ te maken.

Het gebruikmaken van innovatieve krachten, goede argumentaties en heldere beslissingen kunnen bijdragen tot mooie veranderingen. Kleine en grote successen zijn al geboekt, en zo zie je maar weer dat het denken in oplossingen veel beter werkt dan alleen klagen over de problemen. Onze stad, met name het centrum heeft weer Schwung nodig, en dat betekent een ondernemersvriendelijk klimaat met goede secundaire randvoorwaarden.

VVD Kirchroa probeert dit te realiseren, zodat we kunnen genieten van cultuur, grensoverschrijdende projecten en goede duurzame voorzieningen in ons mooie Kirchroa!

Ik nodig iedereen uit de speerpunten te lezen en van daaruit een goeie keuze te maken voor de komende verkiezingen!

Xclusive Multimedia Services