Bryan van PuttenCampagne Team, Kandidatenlijst 2022, Personen
bryan@vvdkirchroa.nl

Geboren: 30 Apr, 1990

Als nieuwbakken vader, woonachtig in Chevremont, wil ik mij graag inzetten voor de toekomst van de mooie stad Kerkrade en haar inwoners. Met een open, frisse en vooral kritische blik hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan thema’s als duurzaamheid, wonen en onderwijs.

 

Ik kan mezelf een verenigingsmens in hart en nieren noemen. Zo probeer ik bij de plaatselijke voetbalclub VV Chevremont, zowel als actief spelend lid en als bestuurslid (vice voorzitter), mensen te verbinden om het voortbestaan van de club, haar leden en haar supporters te waarborgen. Jong en oud, man en vrouw, iedereen heeft het recht om zich thuis te voelen bij de club. Deze ervaring probeer ik mee te nemen om ook de politiek toegankelijker te maken voor iedereen.

 

Tevens, met enkele jaren ervaring achter de bar in verschillende horecazaken op de markt in Kerkrade (Wie heeft er nu niet ooit een cocktailtje van mij geproefd?), heb ik een goed beeld kunnen vormen van wat er daadwerkelijk speelt onder de Kerkraadse bevolking.

 

Ook door mijn werkervaring bij Jobhunting Uitzenden (momenteel als Operationeel Manager), heb ik inzichtelijk wat er bij onze Kerkraadse medewerkers of werkzoekenden op de arbeidsmarkt speelt. Dagelijks word ik geconfronteerd met alledaagse problemen en zaken die een stempel drukken op het beeld dat er gevormd wordt van Kerkrade.

 

Het ontbreken van passende woningen voor zowel starters, als doorstromers. Een gebrek aan verduurzamingen van de leefomgeving voor de huidige, maar ook toekomstige generaties. Het ontbreken van belangrijke voorzieningen, zoals passend onderwijs voor eenieder. Allemaal zaken die het niet aantrekkelijk maken voor mensen om een toekomst op te willen bouwen in onze mooie stad. Het verkiezingsprogramma van de VVD Kerkrade biedt dan ook echt een aantal relevante aandachtspunten waarmee we deze onaantrekkelijke ‘problemen’ kunnen aanpakken!

 

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Xclusive Multimedia Services