Annie MommertzKandidatenlijst 2022, Personen
annie@vvdkirchroa.nl

Geboren: 1 Jan, 1959

Naam is Annie Driessen-Mommertz

Ik ben al jaren in de politiek geïnteresseerd en daardoor lid van de VVD. Dit is de partij waarbij ik mij thuis voel omdat het duidelijk bestaat uit doeners.

Ik hou er niet van als mensen langs de kant staan en alleen maar schreeuwen wat er niet goed zou zijn. Mee aanpakken zeg ik dan. Je kunt er wat aan doen als je ook meedoet en aanpakt.

Zo is dat toch ook thuis of de vereniging waarvan je lid bent nietwaar?

 

Samen maken we onze  stad en wijk mooier, beter en gezelliger om te wonen te recreëren en te beleven. We hebben veel moois te bieden. Je  moet om je heen kijken en het ook zien.

Kerkrade is mooi met veel natuur, en een actief verenigingsleven. Er is altijd wat te doen.

 

Willen we dat zo houden dan moet een gemeentebestuur ook kunnen besturen, zaken aanpakken.

Als lid van de Kerkraadse VVD wil ik mij inzetten om dat te bewaken en helpen Kerkraadse belangen te dienen. Niet tevreden zijn, de wereld draait door en het kan altijd beter.

 

Dit vindt ik is onze plicht om dit goed door te geven aan onze kinderen zodat zij hier gezond en plezierig kunnen opgroeien.

 

Ik pleit voor een beter onderwijs voor meer-en hoogbegaafde kinderen. Deze kinderen dienen ook speciaal onderwijs te krijgen op hun hogere niveau. Nu sneeuwen deze kinderen op de basisschool-en het vervolgonderwijs vaak onder. Men denkt dat ze wel makkelijk mee kunnen draaien maar dat is niet zo. Veel lesstof is niet inspirerend, leraren geven te weinig les op hun hogere denkniveau waardoor ze hun interesse verliezen en onderpresteren.  Ze worden niet begrepen en vallen dan vaak uit. Laten we vooral voor deze kinderen onderwijs realiseren op hun niveau. Wat mij betreft krijgt dit in het op te richten voortgezet onderwijs “het Martin Buber” speciale aandacht.

In het team en fractie VVD wil ik graag voor u aan de slag. Met uw stem gaat dat lukken.

Als vrouw sta ik mijn mannetje en sta dan ook met trots op plek #14 bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 Maart.

 

Daarom zeg ik Kerkrade blijft goed…..wordt beter als wij voor u aan de slag kunnen.

Xclusive Multimedia Services