>

Het laatste nieuws

Algemene beschouwingen 2018: Het positieve verzet

Vandaag zijn de Algemene Beschouwingen in de Gemeenteraad in Kerkrade, de traditionele start van het nieuwe politieke seizoen met de beschouwingen op de begroting en plannen van het College. Fractievoorzitter Wim de Groot sprak namens de VVD Kirchroa onder het motto “Het positieve verzet” een beschouwing uit die U in de bijlage kunt lezen.

‘Burgemeester’ De Groot

VVD Kirchroa fractievoorzitter Wim de Groot overhandigde vanavond in de rol van plaatsvervangend Voorzitter van de Gemeenteraad én Voorzitter van de Vertrouwenscommissie de profielschets voor de nieuwe Burgemeester van Kerkrade aan Gouverneur van Limburg Dhr. Theo Bovens.

Het VVD Kirchroa team voor de komende vier jaar!

Tijdens een buitengewone raadsvergadering op woensdag 16 mei 2018 is het nieuwe college van B&W van de gemeente Kerkrade geïnstalleerd. De VVD Kirchroa vormt de komende vier jaar de Kerkraadse coalitie samen met de partijen Burgerbelangen, PvdA en CDA. Namens de VVD Kirchroa keert Dion Schneider terug als wethouder. Hij zal de portefeuilles economische zaken, verkeer en vervoer, duurzaamheid, milieu, afval en reiniging en arbeidsmarktbeleid gaan beheren. Door het toetreden van Dion Schneider tot het … Vervolgd

Xclusive Multimedia Services