Kies 22 november Silvio Erkens

Op 22 november gaan we weer naar de stembus en kiezen we een nieuw parlement. Namens de VVD is Kerkradenaar Silvio Erkens opnieuw kandidaat voor een plek in de Tweede Kamer waar hij in de afgelopen 2,5 jaar al veel voorelkaar heeft weten te knokken voor Kerkrade, Parkstad, Limburg en Nederland.

Als woordvoerder voor klimaat en energie heeft Silvio zich de afgelopen tijd ingezet voor een duurzame industrie, schone en betaalbare energie en een fijne en gezonde leefomgeving. Een eerlijk en betaalbaar klimaatbeleid is zijn missie.

Daarnaast heeft hij voor onze regio extra geld weten vrij te maken om de afwikkeling van de mijnschade in de Limburgse Mijnstreek te financieren, zich behoorlijk hard gemaakt voor de komst van Het Martin Buber in Kerkrade alsook de halvering van de accijnzverhoging op alcohol die de ondernemers in de grensregio extra hard zou raken.

Meer informatie over Silvio en zijn inzet voor de komende 4 jaar kun je hier lezen: www.sowiesosilvio.nl

Kies 22 november voor lijst 1, nummer 11 Silvio Erkens voor een sterke vertegenwoordiging voor onze Regio én een eerlijk en betaalbaar klimaatbeleid.Xclusive Multimedia Services