Geslaagde avond Stand-Up Politics met Klaas Dijkhoff

Het bestuur, wethouder en fractievoorzitter van de VVD Kirchroa met Klaas Dijkhoff

Gisteravond mochten we in een nagenoeg uitverkocht Westhoes in de wijk Heilust Jack Vinders en Klaas Dijkhoff verwelkomen voor een avondje “Stand-Up Politics”.

In verband met de aanslag in Utrecht werd ervoor gekozen om het evenement op deze avond voor de Provinviale Staten verkiezingen in aangepaste vorm door te laten gaan.

Het werd een geslaagde avond vol mooie en passende liedjes door Jack Vinders, met daarbij zelfs een duet met Lijsttrekker Karin Straus van de VVD Limburg.

Ook was er een goed gesprek tussen Jack Vinders (PvdA Kerkrade) en Klaas Dijkhoff en ruimte voor vragen uit de zaal. Zo werden de aanslag in Utrecht besproken maar was er ook aandacht voor de klimaatplannen, de Brexit maar zeker ook lokale thema’s.

Klaas Dijkhoff benadrukte op inspirerende wijze dat hij vooral naast elkaar wil staan en door dialoog met andere partijen te bekijken hoe er samengewerkt kan worden om het land vooruit te helpen. Kortom kiezen voor doen in plaats van alleen maar benadrukken wat anderen niet goed doen.Xclusive Multimedia Services