Gemeenteraadsverkiezingen


VVD Kerkrade staat klaar met een fris nieuw team voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Het team is een mooie mix met veel nieuwe en bekende gezichten. Ons bestuur heeft hard gewerkt om vooral goede en nieuwe kandidaten op de lijst te krijgen. Hierbij is duidelijk gekozen voor kwaliteit.

Het nieuwe VVD-team is heel divers, de lijst is een mengeling van jong en oud. Kandidaten komen uit verschillende wijken. Veel van hen zijn ondernemer of dragen stevige verantwoordelijkheden. Ze zijn oplossingsgericht en denken in mogelijkheden. Dat geeft nieuwe energie. Zoiets is niet alleen goed voor de politiek maar ook voor onze stad.

Onze kandidaten komen uit heel verschillende beroepenwerelden. Zo werken sommigen van ons in het onderwijs of in de zorg. Anderen daarentegen werken in het bedrijfsleven of zijn ondernemer of zelfs student. Bovendien hebben sommigen een communicatie achtergrond of zijn coach. Zulke kwaliteiten zijn natuurlijk altijd welkom in de lokale politiek.

Kerkrade is een gemeente waar veel te beleven valt. Wij wonen in een mooie stad met talrijke voorzieningen en met volop kansen voor inwoners. Dag in, dag uit zetten wij ons als VVD Kerkrade in om Kerkrade nog beter te maken. Dat is wat ons samenbrengt.

Het nieuwe VVD-team staat voor Verantwoordelijk, Vertrouwd en Dichtbij.

Verkiezingsprogramma

Onlangs heeft de VVD Kerkrade ook haar verkiezingsprogramma gepresenteerd. Door afgelopen jaren veelvuldig in gesprek te gaan met inwoners en ondernemers uit heel Kerkrade en ook de grote online enquête van april 2021 is er heel veel input geleverd om te komen tot een programma dat aansluit bij de wensen en behoeften van de Kerkradenaren. We hebben een samenvatting van het programma alsmede het hele programma in zowel Nederlands als Duits online staan. Klik hier voor ons programma.Xclusive Multimedia Services