door Roger Scheeren,

Een stad vol ambassadeurs


Ik geniet elke week weer van de enorme passie en drive die van mijn beeldscherm afspat als ik de blog van de VVD-ers in Kirchroa lees.

Het is die passie en gedrevenheid die in de hele VVD Kirchroa voelbaar is. Een enorm enthousiasme, om samen te werken aan een bruisend, ondernemend, veilig en mooi Kerkrade, een stad waar je graag woont, studeert, werkt, plezier maakt en van je oude dag geniet.

Mijn naam is Roger Scheeren, 42 jaar, geboren in Bleijerheide, opgegroeid in Haanrade en inmiddels samen met Joyce en mijn twee jonge kinderen wonend op de Holz.

“Mijn opa werkte in de mijnen. De daarbij horende koempelmentaliteit is van generatie op generatie overgegaan”.

Zo heb ik van mijn ouder geleerd dat hard werken loont. Mijn pa heeft zicht door hard werken in combinatie met veel avondopleidingen opgewerkt van fabrieksarbeider tot productiechef en uiteindelijk IT specialist.

Al ruim voordat het mocht hielp ik oudere buurtgenootjes met het bezorgen van de krant om zo geld bij te verdienen waarmee ik spaarde voor mijn eerste computer. Niet veel later ging ik als zaterdaghulp vrachtwagens poetsen bij het bedrijf waar ik jaren later mijn eerste echte baan kreeg.

Na de middelbare school en militaire dienst ging ik aan de slag bij deze wildhandel alwaar ik in de productie alle hand- en spandiensten verrichte, zwaar werk en in het seizoen vaak lange dagen. Ik werkte me in een aantal jaren op van fabrieksmedewerker via kantoormedewerker tot uiteindelijk account manager. De liefde voor het produceren en aan de man brengen van lekkere levensmiddelen was geboren.

Ik ging vervolgens als 28 jarige naar een groot levensmiddelenbedrijf in  Noord Limburg om daar als export manager aan de slag te gaan, de jongste in het team. Naast mijn werk ging ik net als mijn pa werken aan mijn HBO opleiding vooral omdat ik steeds meer in de gaten kreeg dat alleen maar hard werken niet genoeg is.

Na een expat ervaring voor een multinational in Brazilië en een volgende stap als sales manager bij een champignonverwerker in Kerkrade ben ik inmiddels commercieel directeur en mede-eigenaar bij een groot levensmiddelenproducent in Helmond.

Ik heb ervaren dat de drie-eenheid:  passie voor hetgeen je doet,  hard werken en toekomstvisie essentieel zijn om je doelen te bereiken. Het één gaat niet zonder het andere!

“Je kunt nog zo hard rennen, als je niet weet in welke richting zal je doel niet bereikt worden”

De kwaliteit van de breedte van de VVD Kirchroa, zoals in een eerdere blog door Bjorn Hanssen beschreven, leidt tot een team zeer capabele mensen met elk hun specifieke bewezen kwaliteiten. De uitgangspunten in ons verkiezingsprogramma en de daaruit gedestilleerde samenvattende speerpunten  vormen de leidraad op basis waarvan wij onze bijdrage willen leveren aan een duidelijke lange termijn toekomstvisie voor Kerkrade .

Kerkrade heeft een mooie geschiedenis en is uniek om haar bijzondere taal, cultuur en karakter. Onze taal is misschien wel het meest actief gesproken dialect in Nederland. Dagelijks zie ik heel veel Kirchröadsj Plat op Facebook, er komen dagelijks veel prachtige verhalen, gedichten en foto’s  langs. We zijn trots op onze vasteloavend, het WMC, òs Roda, topevenementen als het NK wielrennen en d’r Jajajaad. We genieten van de vele topartiesten die in de Rodahal of het Theater een optreden verzorgen. Ik ben één van die trotse Kirchröadsjer!

“Er is heel veel liefde trots en passie voor de stad, een stad vol ambassadeurs”

Als we dat gevoel en al die energie inzetten om als ware ambassadeurs ondernemers en bezoekers te stimuleren naar Kirchroa te komen en daarmee voor werkgelegenheid, een bloeiende horeca en een bruisend stadscentrum te zorgen dan kan de VVD Kirchroa ervoor zorgen dat er een daadkrachtig stadsbestuur is dat ondernemers en bezoekers met open armen en de juiste dienstbare, oplossende instelling welkom heet.

De inwoners en ondernemers van Kerkrade verdienen een stadsbestuur dat zich dienstbaar opstelt en zorgdraagt voor goede voorzieningen en bereikbaarheid en in de stad investeert op basis van een duidelijke toekomstvisie. Kortom de stad verdient een bestuur waarin de VVD Kirchroa een prominente rol speelt.

Graag nodig ik u uit ons verkiezingsprogramma “beter met visie” te lezen. Ik ben ervan overtuigd dat velen met mij zich hierachter zullen scharen en voor de VVD Kirchroa zullen kiezen.

Ik wil al mijn ervaring en passie inzetten om hard te werken voor Kirchroa!

Kies daarom op 19 maart Lijst 5 nummer 14

 


Xclusive Multimedia Services