40 jaar Karen Bloemen

Bloemen voor 40 jaar Bloemen!

In 2013 bestond de Kerkraadse afdeling van de VVD 40 jaar. Onlangs werd er een nieuwe mijlpaal bereikt bij de Kerkraadse liberalen: mevrouw Karen Bloemen uit de Markstraat was in november 2016 exact 40 jaar lid van de VVD Kirchroa.

Karen heeft de afdeling zien groeien vanaf de beginjaren. Zelden mist ze een ledenvergadering en om de vier jaar staat ze steevast op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Al vier decennia lang draagt Karen de liberale boodschap met onverminderd veel passie uit in Kerkrade. Inmiddels heeft Karen al negen verschillende raadsleden namens de VVD Kirchroa van dichtbij meegemaakt. Niemand binnen de afdeling kan hetzelfde zeggen.

Natuurlijk wilde de VVD Kirchroa dit heuglijke feit niet zomaar voorbij laten gaan en daarom togen VVD wethouder Dion Schneider en afdelingsvoorzitter Tim Glenz met een smoes naar Karen “ja hoor gezellig, de koffie staat klaar” om haar in het zonnetje te zetten. Namens bestuur, fractie en leden van de VVD Kirchroa ontving Karen een bloemetje uit handen van Dion Schneider.