Bezoek Minister Paul (VVD) aan Het Martin Buber

Op zaterdag 28 oktober vierden we de officiële opening van het nieuwe schoolgebouw voor Het Martin Buber, een school voor voortgezet onderwijs (MAVO, HAVO, VWO) in hartje Kerkrade. Daarmee keert Volwaardig Voortgezet Onderwijs terug in Kerkrade.

Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs Mariëlle Paul (VVD) komt woensdag 15 november naar Het Martin Buber, een school die al eerder op haar belangstelling kon rekenen. Als voormalig woordvoerder onderwijs namens de VVD is er in de aanloop naar de oprichting van deze nieuwe school veelvuldig contact geweest tussen de Gemeente Kerkrade en Mariëlle Paul en is ook de VVD Kerkrade fractie bij haar op bezoek geweest om het belang van deze school te onderstrepen.

De Minister gaat tijdens haar bezoek in Gesprek met de Burgemeester en Wethouder en Het Martin Buber-kernteam. Ook zal ze de Beleefmiddag van Het Martin Buber bijwonen.

Wat begon met Artikel 38 vragen van de VVD Kerkrade gevolgd door een motie op initiatief van de VVD en OK heeft na enorm veel inzet van de gehele politiek, het College, het ambtelijk aparaat in Kerkrade alsook de kwartiermakers en vele anderen uiteindelijk geleid tot de oprichting van Het Martin Buber, een school voor Voortgezet onderwijs waar je beleeft wat je leert. Meer informatie over de school op: www.hetmartinbuber.nlXclusive Multimedia Services