Bestuur VVD Kerkrade-Landgraaf versterkt

Tijdens een druk bezochte Algemene ledenvergadering van het Lokale Netwerk VVD Kerkrade-Landgraaf in Café De Wieëtsjaf te Kerkrade zijn drie nieuwe bestuursleden verkozen.

Oud wethouder van Landgraaf en voormalig Tweedekamerlid Kelly Regterschot is verkozen tot vice-voorzitter, Tim Paulissen, lid van de steunfractie in Landgraaf en Kernteamlid van Het Martin Buber is gekozen tot bestuurslid Communicatie & Campagne en Mel Handels, lid van de steunfractie in Kerkrade en werkzaam als Procesbegeleider bij WSP is verkozen tot bestuurslid Opleiding en Talentontwikkeling.

Roger Scheeren (Voorzitter), Bryan van Putten (Secretaris) en Bjorn Lambie (Penningmeester) waren reeds tijdens de oprichtingsvergadering in April 2023 tot bestuurslid verkozen.

Na een goede vergadering waar naast de formaliteiten ook een uitgebreide politieke update werd gegeven door fractievoorzitter Roger Creusen (Kerkrade) en Patrick Verboeket (Landgraaf) was er ook ruimte voor een discussie over de landelijke politieke ontwikkelingen en werd er afgesloten met een gezellige nieuwjaarsborrel met bijbehorende bittergarnituur voor alle leden en geinteresseerden.