Roger ScheerenFractie, Kandidatenlijst 2018
roger@kirchroa.nl

Geboren: 23 Aug, 1971

Geboren in Bleijerheide, opgegroeid in Haanrade en tegenwoordig samen met Joyce en mijn twee jonge kinderen wonend op de Holz. Ondanks dat mijn werk me vaak ver buiten de grenzen van Kerkrade en zelfs Limburg heeft gebracht is het nooit in mij opgekomen om Kerkrade te verlaten.

Kerkrade is een heerlijke stad om op te groeien, te studeren, werken, wonen, en te genieten van het leven. De stad biedt haar inwoners voorzieningen die je eerder bij een grote stad verwacht, en daarbij ook nog het gemoedelijke en bourgondische van gastvrij Zuid-Limburg. Tel daar de geweldig euregionale centrale ligging bij op en zie daar de redenen waarom ik al ruim 40 jaar niet weg te slaan ben uit Kerkrade.

De komende jaren zijn cruciaal voor de toekomst en leefbaarheid van de stad. Je kunt dan aan de zijlijn blijven staan of vanuit je idealen actief betrokken zijn.

De VVD sluit het meest aan bij mijn idealen. Als liberaal heb ik een groot vertrouwen in de individuele mens. Ik geloof dat mensen zelf beslissingen kunnen en moeten nemen. En ik ben ervan overtuigd, dat geluk uit mensen zelf moet komen en niet van de overheid.

Ik weet zeker dat we samen als inwoners van Kerkrade deze stad nóg beter kunnen maken, een mooie, economisch bloeiende en prachtige stad om te leven en werken.

Een sterke VVD in het stadsbestuur zorgt ervoor dat Kerkradenaren erop kunnen vertrouwen dat de overheid zorgt voor een veilige en leefbare stad, de economie stimuleert en haar inwoners de vrijheid geeft zichzelf te ontplooien.

Dit is waarom ik me inzet voor de VVD en voor Kirchroa!

Roger Scheeren

Xclusive Multimedia Services