Campagne voeren!

Vandaag hebben onze kandidaten Dion SchneiderWim de GrootTim GlenzBjörn HanssenBryan Sodenkamp, Hein Driessen en ons campagneteamlid Danny Schröder tijdens deze zonnige dag op de weekmarkt gestaan in Kerkrade Centrum. Om acht uur vanochtend werd onze stand opgebouwd en aangekleed. Een stand waar we trots op waren en zijn! Lijsttrekker Dion zorgde voor een lekkere kop koffie en cake.

Onze kandidaten hebben gedurende de ochtend leuke gesprekken gevoerd met de voorbijgangers en bezoekers van de vrijdagmarkt. Met enige regelmaat werd er ook een dolletje gemaakt met verraste voorbijgangers.

Wat nogal wat Kerkradenaren bezig hield, was de landelijke politiek. Aan ons dan ook de taak en zeker de uitdaging om deze mensen te overtuigen dat de VVD Kirchroa een lokale insteek heeft, met een gedegen visie.

In de vooral luchtige gesprekken werden onze standpunten duidelijk gemaakt, maar werden ook enkele vragen van kiezers beantwoord. We hebben aan veel kiezers duidelijk weten te maken waar de VVD Kirchroa voor staat en velen van hen gaven aan het eind van het gesprek aan dat ze nieuwe inzichten en vooral een beter beeld van de VVD Kirchroa hadden gekregen.

De markt in Kerkrade bruist! Het was lekker druk en onze stand werd niet alleen bezocht door Kerkradenaren maar ook door inwoners uit omliggende gemeenten. Zelfs enkele oosterburen kwamen even neuzen.

Al met al een geweldige dag en wij verheugen ons op de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Willen jullie ook kennismaken met enkele kandidaten of hebben jullie vragen over bepaalde onderwerpen, kom dan luisteren of stel je vraag aan ons op een van de weekmarkt.

Op de volgende weekmarkten staan wij wederom voor u klaar: zaterdag 8 maart in Eygelshoven, woensdag 12 maart in Kerkrade West, vrijdag 14 maart in Kerkrade Centrum of zaterdag 15 maart wederom in Eygelshoven.

 Xclusive Multimedia Services